Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Appendagerevisie Peene 

Appendagerevisie Peene BV is een jong bedrijf dat appendages reviseert voor (petro)chemische industrie, scheepvaart en energiesector met een ervaring van meer dan 30 jaar.

Veiligheidskleppen (safety valves) mogen door ons na revisie gekeurd worden in eigen beheer voor Stoomwezen Lloyds (T0103) wat kan gebeuren in onze werkplaats als bij u ter plaatse in onze mobiele werkplaats.

Regelkleppen (control valves) worden door ons gereviseerd en getest volgens norm/uw specificatie.

Handafsluiters (ball-, globe-, butterfly-, gate- and checkvalves) worden door ons gereviseerd in werkplaats en op locatie tot op heden een doorlaat van 48".

Mobiele lep/schuurmachines zijn beschikbaar tot een doorlaat van 48".
Door een platte organisatie kunnen wij snelle service verlenen en werkzaamheden uitvoeren tegen een concurrerende prijs.

Als bedrijf hebben zijn we gecertificeerd voor ISO 9001/2015, VCA** en Stoomwezen Lloyds T0103.
Onze bedrijfsfolder vindt u hier: Bedrijfsfolder

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren